Buiten wonen in een groene omgeving

Weids wonen ligt in de wijk De Gilden in Dronten. Deze frisse nieuwbouwwijk ligt aan de westkant van Dronten en is geïnspireerd op de weidsheid van het omliggende landschap. Zowel de wijk zelf als de omgeving is groen en waterrijk. Lange, groene aders lopen vanuit de wijk de omgeving in voor een naadloze overgang.

Schrijf je nu in!

Voorzieningen

De wijk De Gilden is in de eerste plaats een walhalla voor kinderen: fantastische speelvoorzieningen in overvloed! Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum in de wijk. Hier vind je ook een gezondheidscentrum, een sporthal en drie basisscholen. Het NS Station van Dronten ligt op fietsafstand.

Dicht bij het Wisentbos

Je woont hier vlakbij het Wisentbos waar je prachtig kunt fietsen en wandelen. In het bos zijn vele wandelpaden, maar ook een rolstoelpad, een kuierlattenpad, een IVN-natuurpad en ruiterpaden. In de nabij gelegen dorpsboerderij kun je even uitrusten en genieten van een heerlijk kopje koffie met zelfgebakken appeltaart.

Vrij van autoverkeer

Weids Wonen is een uniek, kleinschalig woongebied met een nostalgische, dorpse sfeer. Hierbij past een autoluw karakter. Het gezamenlijke, groene binnenterrein staat centraal dit is uiteraard autovrij, net als de overige binnenplaatsen in het gebied. Hier kunnen kinderen nog overal heerlijk onbekommerd buitenspelen!

 

Schrijf je nu in!

Ontwikkeling & realisatie

Trebbe Wonen
www.trebbe.nl

Ontwikkeling & realisatie

Synchroon Ontwikkelaars
www.synchroon.nl

Verkoop & informatie

Flipse Makelaardij O.G.
De Helling 228
8251 GH Dronten
Tel. 0321 386 286
info@flipse.nu
www.flipse.nu

Verkoop & informatie

NBP Makelaardij
Postbus 1056
1300 BB Almere
Tel. 06 46415767
info@nbp-makelaardij.eu
www.nbp-makelaardij.eu